Μοντεαγούδο: «Θέλουμε πολύ δουλειά»

Gazzetta team
Μοντεαγούδο: «Θέλουμε πολύ δουλειά»

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης δεν... κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, μετά τη νέα ήττα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»
Στα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε σήμερα ο Αστέρας στάθηκε ο Μοντεαγούδο μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της Τρίπολης, όπου ο Απόλλων γνώρισε την ήττα με 2-0. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Πέτυχαν το πρώτο γκολ μόλις στο 4' και το 2ο στο 9'. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε και να πάρουμε βαθμούς. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για μας. Δουλεύουμε πολύ για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Υπάρχουν παίκτες που τώρα επανέρχονται αγωνιστικά και θα μας πάρει χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.
Και συνέχισε. «Δεν παίζουμε επιθετικά όπως θα ήθελα αλλά προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Βάλαμε δύο επιθετικούς που ήρθαν αργά στην ομάδα και προσπαθούμε να ενσωματωθούν σιγά σιγά. Ωστόσο, θα πάρει χρόνο και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσουμε να το πετύχουμε όσο γίνεται γρηγορότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα