Original 21 σε παίκτες: «Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο»! (pics)

Original 21 σε παίκτες: «Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο»! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Original 21 σε παίκτες: «Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο»! (pics)

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ μίλησαν στην ομάδα για το κυριακάτικο ματς στην Τούμπα, μετά το τέλος της προπόνησης, ενώ περίπου 400 τη συνόδεψαν στο αεροδρόμιο!

Δίπλα στην ομάδα στο Αμστερνταμ για το Champions League, δίπλα στην ομάδα και για τη Super League. Κι ας μην επιτρέπεται να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη. Το σημαντικό είναι να ανέβει και να κάνει αυτό που πρέπει η ομάδα και αυτό ήταν που τόνισαν στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη οι οργανωμένοι οπαδοί, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και νίκης.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αντιπροσωπεία της Original 21, της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών, πήγε στα Σπάτα και περίμενε το τέλος της προπόνησης για να μιλήσει στην ομάδα, όπως και έγινε. Τέσσερις εκπρόσωποι των οπαδών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το προπονητικό κέντρο μπήκαν σε αυτό όταν τελείωσε η προπόνηση και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας τους τα συναισθήματα του κόσμου μετά την ήττα στην Ολλανδία και πριν τον αγώνα στην Τούμπα.

«Ψηλά το κεφάλι για την ήττα από τον Αγιαξ. ΑΕΚ σημαίνει ψηλά το κεφάλι πάντα. Εσείς κάνατε το αήττητο σερί 14 αγώνων, εσείς είστε οι πρωταθλητές. Και εμείς είμαστε μαζί σας και θα είμαστε συνεχώς μαζί σας, με εσάς και με τους προπονητές. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στο τέλος θα είμαστε αγκαλιασμένοι και πάλι στην οροφή του πούλμαν με το πρωτάθλημα. Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο», ήταν αυτά που είπαν -μεταξύ άλλων- οι οπαδοί στους Κιτρινόμαυρους, τονίζοντας τους επίσης ότι «για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και ξέρουμε ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς»!

Ετσι, μέσα σε αυτό το όμορφο, οικογενειακό κλίμα και με τους 400 οπαδούς που είχαν συγκεντρωθεί να αποθεώνουν στη συνέχεια τους πάντες και να συνοδεύουν την αποστολή ως το αεροδρόμιο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της πρωταθλήτριας για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης, όπου ο στόχος είναι η νίκη για να διατηρηθεί το απόλυτο και η 1η θέση στη βαθμολογία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα