Τσιρίλο: «Αγαπώ και τις δύο ομάδες, μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω έδρας»

Gazzetta team
Τσιρίλο: «Αγαπώ και τις δύο ομάδες, μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω έδρας»

bet365

Ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην ΑΕΚ, μίλησε για το μεγάλο ματς της Κυριακής στην Τούμπα.

Ο Τσιρίλο μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα» ανέφερε ότι δεν ξεχνάει τις όμορφες στιγμές που πέρασε και στις δύο ομάδες και έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω του ότι αγωνίζεται εντός έδρας.

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσιρίλο στην εφημερίδα «Ώρα»:

Για το ποιος είναι το φαβορί στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ:

«Αν έπρεπε να επιλέξω ένα φαβορί σε αυτό το μεγαλο ντέρμπι, θα έδινα ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω έδρας».

Με ποια ομάδα δέθηκε πιο πολύ:

«Αγαπώ και τις δύο ομάδες. Έπαιξα και στους δύο συλλόγους, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί με αγάπησαν, οπότε για μένα είναι το ίδιο. Πέρασα όμορφες στιγμές και στις δύο ομάδες. Είναι δύο πολύ καλοί σύλλογοι».

Για τις αναμνήσεις του από τέτοιου είδους ντέρμπι:

«Έχω πολλές αναμνήσεις. Έπαιξα και κόντρα στον ΠΑΟΚ με τη φανέλα της ΑΕΚ και κόντρα στην ΑΕΚ, ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Τρομερές στιγμές, πολύ όμορφα ντέρμπι. Ελπίζω πως το Σάββατο θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτή τη χρονιά η Super League θα είναι πολύ όμορφη».

Για το ποιους παίκτες θα ξεχώριζε από την ΑΕΚ:

«Ο Μπακασέτας, ο Λιβάγια, ο Μάνταλος είναι παίκτες οι οποίοι μπορούν να σου αλλάξουν ένα παιχνίδι. Έχουν την ικανότητα να κερδίσουν ένα ματς μόνοι τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε έναν ποδοσφαιριστή. Θα είναι σημαντικοί για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Όλοι θα πρέπει».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα:

«Είναι ντέρμπι, πρέπει να τα ξεχάσεις όλα. Πρέπει να δώσουν το 100% και μετά θα δουν το αποτέλεσμα που θα προκύψει».

Για το αν μπορεί να ξαναπάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει πολλές πιθανότητες να το κατακτήσει ξανά. Αυτή τη χρονιά, η Super League θα είναι πιο όμορφη. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, το ίδιο και ο ΟΣΦΠ. Ο ΠΑΟ με μικρό μπάτζετ πάει πολύ καλά, το ίδιο και ο Άρης. Θα έχουμε πιο πολλές… μάχες».

Για την αναγέννηση της ομάδας:

«Είναι πολύ μεγάλο αυτό που έχει κάνει η ομάδα! Θυμάμαι στην Γ Εθνική ήταν μια ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες, ήταν λίγοι με εμπειρία. Η πρόοδος που έχει κάνει η ΑΕΚ είναι φοβερή, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, παίζει στο Champions League, οπότε το πρότζεκτ της ΑΕΚ είναι παρά πολύ καλό».

Σκόραρες και ένα φοβερό γκολ με την Άντερλεχτ πριν από χρόνια, για το Champions League

«Είναι μια ωραία ανάμνηση για μένα. Σκόραρα ένα σημαντικό γκολ για την ΑΕΚ, τους οπαδούς. Ήταν μια μεγάλη μέρα για μένα, αν και δεν περάσαμε στον επόμενο γύρο. Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή»!

Για το αν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό η ΑΕΚ στο Champions League, μετά το ματς με τον Άγιαξ:

«Ο Άγιαξ είναι μεγάλη ομάδα, κανείς δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ μπορεί να κάνει κάτι στους ομίλους. Πρέπει να συγκεντρωθεί σε αυτή την πανέμορφη διοργάνωση, οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% για την ομάδα, τον κόσμο και πιστεύω πως θα καταφέρουν κάτι καλό στη συνέχεια».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ, από κάποιο άλλο πόστο:

«Τώρα έχω ξεκινήσει μια νέα καριέρα ως μάνατζερ, θα συνεχίσω να εστιάζω σε αυτή την κατάσταση. Πιστεύω πως μπορώ να επιτύχω κάτι καλό. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου για να κάνω κάτι καλό».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη:

«Είναι πολύ καλός! Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές. Δείχνει τη δύναμη του, τον χαρακτήρα του, δίνει στην ομάδα πολύ καλά πράγματα και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Στη συνέχεια θα δώσει ακόμα περισσότερα πράγματα στην ΑΕΚ».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:

«Τους αγαπώ πολύ! Για την στήριξη που μου έδειξαν και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα