Λουτσέσκου: «Νιώθω υπέροχα στον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Νιώθω υπέροχα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Νιώθω υπέροχα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο κόουτς των Θεσσαλονικιών μίλησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας για το χθεσινό ματς με την Τσέλσι και όχι μόνο

Το «σύνθημα» ώστε όλοι στον ΠΑΟΚ να... ξεχάσουν το ματς με την Τσέλσι έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μέσω των όσων είπε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας. «Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς με την Τσέλσι. Οι οπαδοί μας που ήρθαν στο γήπεδο το άξιζαν, δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να δούμε τι λάθη κάναμε για να τα διορθώσουμε. Οι παίκτες με βοηθούν πολύ και νιώθω υπέροχα στον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Νομίζω ότι θα παλέψουμε για τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa League γιατί η Τσέλσι είναι εκπληκτική ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους άλλους αντιπάλους μας και θα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με την Τσέλσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα