Οι πρώτες ημέρες του Μαστούρ στη Λαμία...

Γιώργος Ντυμένος
Οι πρώτες ημέρες του Μαστούρ στη Λαμία...

bet365

Ο 20χρονος έχει «κερδίσει» τους πάντες με την απλότητά του. Ο όρος στο συμβόλαιό του και η φιλία που τον συνδέει με τον Καραγκούνη
Η άφιξη του Χακίμ Μαστούρ στην πατρίδας μας για λογαριασμό της Λαμίας ήταν ένα από τα πιο hot μεταγραφικά story του καλοκαιριού. Το πάλαι ποτέ wonder kid του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, θέλει να γυρίσει σελίδα στα μέρη μας και να βρει ξανά τον ποδοσφαιρικό του δρόμο...
Στον Μαροκινό, κατά τα ψέμματα, αν πριν από μερικά χρόνια του έλεγαν πως θα βρεθεί σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας ώστε να παίξει μπάλα, ίσως να του... ακούγονταν κάπως. Οχι γιατί είναι κακό, αλλά από το κοσμοπολίτικο Μιλάνο και την προοπτική της καθιέρωσης στους «ροσονέρι», υπάρχει μεγάλη απόσταση. Τουλάχιστον στο μυαλό ορισμένων.
Ομως τελικά η Λαμία είναι εκείνη που του έδωσε τη δυνατότητα για restart στην καριέρα του καΙ εκείνος, από τις πρώτες ημέρες, δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ηρεμο παιδί, ούτε κατά διάνοια δεν τον διακατέχει ύφος... βεντετισμού, ακούει, μαθαίνει και παραμένει προσηλωμένος στη δουλειά.
Την ίδια στιγμή προσπαθεί να βρει τα «πατήματά» του και σε επίπεδο προσαρμογής. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και στην ομάδα βρήκε έναν παλιόφιλό του, τον Θανάση Καραγκούνη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Τσβόλε. Ηδη «κόλλησε» μαζί του και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του δείχνει τα... κατατόπια. Οσο για τις μεταφορές του χρησιμοποιεί ταξί, το οποίο και τον περιμένει σε κάθε του κίνηση και το καλεί τηλεφωνικά – ή είναι προγραμματισμένο από την προηγουμένη – για να τον παραλάβει όπου και αν βρίσκεται. Αλλωστε το βασικό του δρομολόγιο είναι γήπεδο-σπίτι, αφού δεν βγαίνει πολύ, αν και ήδη... μαθαίνει για τον ελληνικό καφέ.
Ενα πρόβλημα που παρουσιάστηκε μετά την άφιξή του ήταν εκείνο της διατροφής, καθώς λόγω εθνικότητας και θρησκείας διακατέχεται, και λογικά, από άλλη κουλτούρα. Λύθηκε όμως άμεσα, καθώς η πλευρά της οικογένειάς του, ο πατέρας του κυρίως που είναι μαζί του στην Ελλάδα, φρόντισε ώστε να υπάρχει μαγείρισσα που να ξέρει την κουζίνα του Μαρόκο και αυτόματα να μην υπάρχει «θέμα».
Το πόσο πολύ θέλει να πετύχει και να επανέλθει στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, γίνεται αντιληπτό και από την παρακάτω πληροφορία. Ο Μαστούρ παλαιότερα ήταν ένα μεγάλο ταλέντο που... έχασε τον δρόμο του και κυρίως στην Ολλανδία, πολλές φορές «πρωταγωνίστησε» σε διαμάχες με τα μέλη του τιμ της Τσβόλε. Στη συμφωνία του με τη Λαμία φέρεται να υπάρχει όρος, ώστε σε περίπτωση που υποπέσει σε ανάλογο πειθαρχικό παράπτωμα, να του επιβληθεί βαριά τιμωρία που υπό προϋποθέσεις, μπορεί να αποφέρει και την αποχώρησή του από τον σύλλογο, με δική του υπαιτιότητα. Ο νεαρός δείχνει αποφασισμένος για το μεγάλο come back. Στο χέρι του είναι να τα καταφέρει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα