Αποχωρεί από τη NorthEast United ο Γκραντ λόγω Παναθηναϊκού!

Αποχωρεί από τη NorthEast United ο Γκραντ λόγω Παναθηναϊκού!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αποχωρεί από τη NorthEast United ο Γκραντ λόγω Παναθηναϊκού!

bet365

Ο Άβραμ Γκραντ εγκαταλείπει τον ρόλο του συμβούλου στην NorthEast United προκειμένου να αφοσιωθεί στον Παναθηναϊκό, όπως υποστηρίζει ο Τύπος στην Ινδία.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 63χρονος τεχνικός στο ξεκίνημα του χρόνου ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην NorthEast United, ενώ στη συνέχεια καθοδήγησε τον σύλλογο και ως προπονητής.

Οι Ινδοί αναφέρουν πως λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του με τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορεί να βρίσκεται στην Ινδία αφού θα ρίξει το βάρος του στους «πράσινους», όπου θα εκτελέσει καθήκοντα CEO.

Αντίθετα θα έχει καθαρά τιμητικό ρόλο στην ΝορθΙστ δίχως ενεργή ανάμειξη στις μεταγραφές, αλλά και στη στρατηγική της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ασίσταντ κόουτς στην NorthEast είναι ο ελληνικής καταγωγής, Άρθουρ Πάπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα