Αισιοδοξία για Αναστασιάδη στη Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Αισιοδοξία για Αναστασιάδη στη Λαμία

bet365

Μετά από δύο ημέρες εξετάσεων, ο Ανέστης Αναστασιάδης θα προσπαθήσει σήμερα (19/9) να προπονηθεί, δίχως πάντως να φαίνεται πως το πρόβλημα στη γάμπα είναι κάτι σοβαρό.

Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Αναστασιάδης, αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα κι αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 37' από τον Καρυπίδη.

Αμέσως σήμανε "συναγερμός" για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό, που υποβλήθηκε σε υπέρηχο τη Δευτέρα (17/9) και περαιτέρω εξετάσεις την Τρίτη (18/8).

Τα αποτελέσματα έδειξαν απλά μια σύσπαση, ανακουφίζοντας τον Μάκη Χαβο, που υπολογίζει τον αρχηγό του ως βασικό. Όλα πάντως θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση, αφού η γάμπα θεωρείται "ύπουλο" σημείο, ενώ και πέρυσι ο Αναστασιάδης είχε ταλαιπωρηθεί για περίπου 1,5 μήνα με τραυματισμό στο ίδιο σημείο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα