Σκεπτικό Διαιτητικού: «Τον ρυθμιστικό ρόλο και λόγο για θέματα του ποδοσφαίρου έχει η ΕΠΟ»

Gazzetta team
Σκεπτικό Διαιτητικού: «Τον ρυθμιστικό ρόλο και λόγο για θέματα του ποδοσφαίρου έχει η ΕΠΟ»

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο με ψήφους 4-1 δικαίωσε την ΕΠΟ και απέρριψε την προσφυγή της Λίγκας, τονίζοντας στο σκεπτικό του και πως τον πρώτο και τελευταίο αλλά και τον πλέον ρυθμιστικό ρόλο σε τέτοια θέματα έχει η ελληνική Ομοσπονδία.
Στο 4-1 μειοψήφησε ο Διαιτητής της Super League. Στο σκεπτικό του το Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόρριψη της προσφυγής της Super League σημειώνει πως «τον ρυθμιστικό ρόλο και λόγο για θέματα του ποδοσφαίρου έχει η ΕΠΟ».
Από κύκλους της ΕΠΟ γίνεται λόγος για μία απόφαση - σταθμό που επιβεβαιώνει τον ρυθμιστικό και ανώτερο ρόλο της Ε.Ε. και της ΕΠΟ. Τονίζοντας πως το Διαιτητικό ξεκαθάρισε πως και με βάση το καταστατικό των ΕΠΟ / FIFA / UEFA τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ζητήματα τον έχει η Ομοσπονδία. Θεωρείται δε και μία νίκη της διοίκησης Γραμμένου απέναντι στην διοίκηση Μπαταγιάννη αλλά και του Γκαγκάτση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα