Οι... Mister 100% του Ολυμπιακού!

Οι... Mister 100% του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Οι... Mister 100% του Ολυμπιακού!

bet365

Τρεις παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού έχουν την απόλυτη ευστοχία στις τελικές τους προσπάθειες στο πρωτάθλημα της Super League μέχρι στιγμής. Διαβάστε το ποιοι είναι.
Ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα έχει οκτώ διαφορετικούς σκόρερ και κανέναν με περισσότερα από ένα γκολ! Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν τρεις παίκτες που έχουν 1 γκολ με 1 τελική! Δηλαδή 100% ποσοστό ευστοχίας. Ο λόγος για τον Νάτχο με 1 γκολ σε 1 τελική σε 3 ματς και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί με τους ίδιους αριθμούς. Ο τρίτος είναι ο Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος έχει 2 ματς με 1 γκολ επίσης με 1 τελική.
Ως προς τους υπόλοιπους σκόρερ; Ο Καμαρά έχει 1 γκολ σε 8 τελικές, ο Φορτούνης 1 σε 7, ο Γκερέρο 1 σε 10 τελικές, ο Λάζαρος 1 τέρμα σε 7 και ο Ποντένσε 1 γκολ σε 5 τελικές. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τους Πειραιώτες είναι η άμυνα. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν δεχθεί μόλις 1 γκολ έναντι των 8 που έχουν βάλει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα