Όλο και περισσότερα γκολ στη Super League

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ

Όλο και περισσότερα γκολ στη Super League

Όλο και περισσότερα γκολ στη Super League

Από αγωνιστική σε αγωνιστική, σημειώνονται περισσότερα τέρματα στα παιχνίδια της Super League, ενώ υπάρχει διαφορά σε σχέση με τις αντίστοιχες τρεις πρώτες της σεζόν 2017/18.

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την έναρξη της Super League 2018/19 και όλοι βρίσκονται στην αναζήτηση των πρώτων συμπερασμάτων για την ποιότητα των ομάδων, το επίπεδο ανταγωνισμού, τις δυνατές «μετοχές» και όσους βρίσκονται πιο πίσω.

Ο προβιβασμός του ΟΦΗ και του Άρη έχουν δώσει νέα πνοή, ενώ έχουν συμβάλλει και στην αύξηση του αριθμού των εισιτηρίων, με τα πράγματα ως τώρα να εξελίσσονται ανοδικά και ομαλά, καθώς τα γνωστά ελληνικά… παρατράγουδα δεν έχουν εμφανιστεί (ακόμα).

Δείγμα του αέρα «ανανέωσης» που πνέει είναι και η μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε γκολ, τόσο από αγωνιστική σε αγωνιστική, όσο και σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, στο αντίστοιχο χρονικό σημείο.

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα σημειώθηκαν 16 γκολ, τη δεύτερη αγωνιστική 17 και την τρίτη 23, γεγονός που εκτός του ότι κάνει πιο θεαματικούς τους αγώνες, δημιουργεί κι ελπίδες για τη συνέχεια.

Ως τώρα ξεχωρίζουν το 2-2 του Πανιώνιου με τον ΟΦΗ (1η αγ), η «πεντάρα» του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2η), καθώς και η «τεσσάρα» της ΑΕΚ επί των «κυανέρυθρων» (3η), καθώς και οι δυο συνεχόμενες νίκες του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας (3-1) και της ΑΕΛ (1-3).

Αντίστοιχα κατά τη χρονιά 2017/18 είχαν σημειωθεί από 15 γκολ σε κάθε αγωνιστική, με το σύνολο να είναι στα 45 γκολ, δηλαδή 11 λιγότερα από τα 56 φετινά.

Best of internet