Με Κούδα και Πέλκα η νέα ρετρό φανέλα του ΠΑΟΚ! (vid)

Με Κούδα και Πέλκα η νέα ρετρό φανέλα του ΠΑΟΚ! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Με Κούδα και Πέλκα η νέα ρετρό φανέλα του ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Μ’ ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κούδας και ο Δημήτρης Πέλκας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε πριν από λίγο την 4η φετινή εμφάνισή της με… άρωμα ρετρό.

Με μότο το «ξαναγράφουμε την ιστορία μας» η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κυκλοφόρησε σήμερα την 4η εμφάνιση της ομάδας, που έχει άρωμα ρετρό, καθώς η φανέλα έχει το πρώτο σήμα της ομάδας από το 1926 και όπως επισημαίνεται θα κυκλοφορήσει σε πολύ λίγα κομμάτια προκειμένου να έχει και συλλεκτική αξία.

Η ρετρό φανέλα κοστίζει 55 ευρώ χωρίς το τύπωμα και θα κυκλοφορήσουν μόλις 1000 κομμάτια. Είναι διαθέσιμη στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ και θα είναι και μέσω του e-store όταν θα είναι και πάλι online, επειδή αυτές τις μέρες δεν είναι σε λειτουργία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα