«Μπλόκο» σε οπαδούς του Παναθηναϊκού με εισιτήρια

«Μπλόκο» σε οπαδούς του Παναθηναϊκού με εισιτήρια

Νίκος Αθανασίου
«Μπλόκο» σε οπαδούς του Παναθηναϊκού με εισιτήρια

bet365

Περίπου 400 οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να φτάσουν στην Λάρισα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, με την αστυνομία όμως να τους σταματά στις εισόδους της πόλης.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού κατάφεραν και βρήκαν εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ, ωστόσο τελικά δεν θα βρεθούν στο AEL FC Arena. Περίπου 400 φίλοι των «πράσινων» από την Αθήνα και τις γύρω περιοχές της Θεσσαλίας, προσπάθησαν να φτάσουν στην Λάρισα ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Ωστόσο, στις εισόδους της πόλης υπήρχε «μπλόκο» από την αστυνομία η οποία δεν επέτρεπε στους φίλους του Παναθηναϊκού να μπουν στην Λάρισα, κάνοντάς τους να γυρίσουν πίσω... Έτσι, το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς οπαδούς απέναντι στην ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα