Πετράκης: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Gazzetta team
Πετράκης: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην ψυχολογία που θα δώσει στην ομάδα του η νίκη επί του Απόλωνα, ενώ είπε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ.

Όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη στην Ριζούπολη:

«Ήταν μια πάρα πολύ σπουδαία και δύσκολη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που ήθελε πολύ το αποτέλεσμα. Έχει ποιότητα και θα βρει τον δρόμο της. Στο ξεκίνημα το παιχνιδιού είχαμε νευρικότητα και άγχος, το διάστημα αυτό ο Απόλλων έκανε καλή ευκαιρία, αλλά μετά θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας».
Εάν σκέφτηκε ότι μπορεί να στραβώσει το ματς στις χαμένες ευκαιρίες: «Όλα είναι στη δουλειά μας είναι και επειδή υπάρχει εφησυχασμός, μπορεί να το πληρώσεις. Ευτυχώς, παρόλο που μείναμε με δέκα παίκτες, δεν το πληρώσαμε».
Για την εμπειρία της ομάδας του και εάν παίζει ρόλο αυτό το γεγονός, είπε: «Παίζει ρόλο και είναι σημαντικό. Με βάση το πως δουλεύουμε στην καθημερινότητα και τι στοχεύουμε σε κάθε παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αμυντικό κομμάτι. Δεν μας δημιούργησαν φάσεις που να προέκυψαν από συνεργασίες. Υπήρχε λίγη πίεση γιατί δεν είχαμε καλή εικόνα στο κομμάτι της κατοχής μπάλας, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Για την αλλαγή διάταξης στο 3-5-2 και εάν βοήθησε, απάντησε: «Το σύστημα παίζει κάποιο ρόλο, αλλά δεν είναι ο πιο σημαντικός. Η ενέργεια, η έμπνευση, η υπηρέτηση παιχνιδιού και το καλό διάβασμα. Όπως παίξαμε σήμερα 3-5-2 μπορεί να παίξουμε και σε άλλο ματς. Είναι πλεονέκτημα για την ομάδα μας να αλλάζει σχηματισμούς».
Για την ψυχολογία της ομάδας και το πόσο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα αυτό, σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις πρώτες έξι αγωνιστικές, με πέντε παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια της ομάδας και έχει πολύ μεγαλύτερη αξία το αποτέλεσμα».
Για τον Κακουμπά και γιατί δεν επιλέχθηκε είπε: «Ήταν δική μου απόφαση. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Είναι ευχάριστο γιατί έχουμε βάθος στο ρόστερ. Έκρινα ότι σε αυτήν την περίοδο έπρεπε να μείνει έξω».
Για τον Λέο: «Να πω την αλήθεια, επειδή είχε παίξει μόλις ένα ημίχρονο, δεν μπορούσα να έχω εικόνα μόνο από την προπόνηση. Κάθε μέρα στην προπόνηση μου καταθέτει πράγματα, που κατέθεσε σήμερα στο γήπεδο». Τέλος, για το εάν ο ΠΑΣ θα έχει επιθετικό προσανατολισμό με ομάδες όπως ο Απόλλωνας, σημείωσε: «Για μένα μια μαγική λέξη στη ζωή, είναι η ισορροπία. Με βάση τα όπλα και τα εργαλεία που έχω στη διάθεσή μου, πρέπει να τα αξιοποιώ το καλύτερο δυνατό. Μέσα από την καλή εκτίμηση, να κάνουμε το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα