Υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για τον Πασχαλάκη

Gazzetta team
Υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για τον Πασχαλάκη

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ζήτησε συγνώμη και χειροκρότησε τον κόσμο του ΟΦΗ, όμως υπάρχει η πιθανότητα επιβολής ποινής για την συμπεριφορά του στο Γεντί Κουλέ προς την εξέδρα των γηπεδούχων.
Για τον κίπερ του ΠΑΟΚ υπάρχει ο κίνδυνος για ποινή τουλάχιστον μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή σε θεατές. Βέβαια για να υπάρξει τιμωρία του Πασχαλάκη θα πρέπει να επέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Οι ποινές για τους παίκτες σε τέτοιες περιπτώσεις περιγράφονται στο άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ελληνικής Ομοσπονδίας.
Επίσης καταγγελία για φάση που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή «επιτρέπεται μόνο στις δύο ομάδες που αγωνίσθηκαν σε έναν αγώνα» σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 5 στ, αλλά και αυτεπαγγέλτως. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να επέμβει (και) για γεγονότα που καλύπτονται από τα ΜΜΕ. Με βάση το βίντεο δηλαδή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα