Μάνταλος: «Δεν θα κάνουμε τουρισμό στον όμιλο»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Δεν θα κάνουμε τουρισμό στον όμιλο»

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος βραβεύτηκε ως ο MVP της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν θα συμμετέχει... διακοσμητικά στον όμιλο του Champions League απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και Άγιαξ.

Ο Έλληνας αρχηγός της Ένωσης βραβεύτηκε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Ιστορικό (4-0) ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θέαμα και την αποτελεσματικότητα της ομάδας του, ενώ για τις «μάχες» που έρχονται στο Champions League ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν θα κάνει... τουρισμό στον όμιλο.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Νομίζω ότι καταφέραμε να κάνουμε αυτά που ήθελε ο προπονητής σε γενικές γραμμές. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς. Ο σκοπός μας είναι πρώτα να κερδίζουμε και μετά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας θέλει να παίζουμε περισσότερο παιχνίδι κατοχής, με πρωτοβουλία κινήσεων και δημιουργία ευκαιριών. Νομίζω ότι τα καταφέραμε σε καλό βαθμό σήμερα».

Για το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας: «Είχαμε πει ότι υπάρχουν συνεχόμενα πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Σεπτέμβρη, όμως κάθε φορά το πιο σημαντικό είναι αυτό που παίζουμε. Σήμερα ήταν με τον Πανιώνιο, στο εξής είναι το ματς στο Άμστερνταμ».

Για τα επόμενα παιχνίδια στο Champions League: «Το να είμαστε εδώ είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών ενός χρόνου. Δεν είμαστε στον όμιλο για τουρισμό».

Για τα πολλά γκολ με τους «κυανέρυθρους»: «Οι επιθετικοί, όπως ο Λιβάια και ο Κλωναρίδης ήθελαν να σκοράρουν μέχρι το 90'. Το κλειδί ήταν ότι σκεφτόμασταν μόνο τον Πανιώνιο και όχι το επόμενο παιχνίδι»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα