Γιαννιώτας: «Ονειρο που έγινε πραγματικότητα»

Γιαννιώτας: «Ονειρο που έγινε πραγματικότητα»

Gazzetta team
Γιαννιώτας: «Ονειρο που έγινε πραγματικότητα»

bet365

Ο ακραίος της ΑΕΚ δεν έκρυψε την χαρά του που φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα της Ενωσης
Το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ έκανε απόψε ο Γιαννιώτας και μιλώντας στη NOVA μετά το αποψινό 4-0 επί του Πανιωνίου, εξέφρασε την χαρά του που φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ότι παίζω στην ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος για το τώρα και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Πολύ όμορφο συναίσθημα με την σημερινή νίκη, ήταν καλό αποτέλεσμα. Το χάρηκα όπως το χάρηκε ο κόσμος, ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια».
Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχολίασε πως «σίγουρα νιώθω την πίστη του προπονητή, δουλεύω κάθε μέρα για να του ανταποδώσω αυτήν την πίστη και την ευθύνη». Οσο για το αν θέλει να δώσει… απαντήσεις, υπογράμμισε ότι «όχι δεν θέλω να δώσω απαντήσεις. Θέλω να δείχνω στο γήπεδο τι είμαι. Βρίσκομαι σε μια ομάδα που κυνηγά το πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα