Τα λόγια του Μπάσα και η αποθέωση του Μαβράι (pics & vid)

Τα λόγια του Μπάσα και η αποθέωση του Μαβράι (pics & vid)

Τα λόγια του Μπάσα και η αποθέωση του Μαβράι (pics & vid)

Αν το συναίσθημα του κόσμου αποτελεί το βασικό αντικείμενο σχολιασμού, τα λόγια του Μπάσα στον Μαβράι μάλλον είναι το δεύτερο…

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ Άρης στη Δ.Ε.Θ. Ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο, από ένα πρωτάθλημα (όπως το γερμανικό) το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τη Superleague, ήταν λογικό να μαγνητίσει τα βλέμματα και να στρέψει την προσοχή όλων σ’ αυτόν. Πολλοί πιτσιρικάδες τον πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους, άλλοι κουβάλησαν μαζί τους και μπάλες ούτως ώστε να τις υπογράψει, ο ίδιος έδειξε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ενδεχομένως να επανήρθαν στο μυαλό του και τα λόγια του Μεγκίν Μπάσα τα οποία (σύμφωνα με τον Μαβράι) τον έπεισαν για να έρθει στον Άρη.

Σημασία δεν έχει το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν οι δύο ποδοσφαιριστές αλλά και καλοί φίλοι στο διάστημα της συνύπαρξής τους με την αποστολή της εθνικής Αλβανίας. Μεγαλύτερη αξία έχει το γεγονός ότι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν μετράει περισσότερες από 40-45 ημέρες στον Άρη, μπήκε στη διαδικασία να πείσει έναν άλλον – με τον οποίον συνδέεται με φιλία πολλών ετών – ούτως ώστε να αποδεχθεί την πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσαν οι «κίτρινοι». «Αυτά συμβαίνουν», μπορεί να ισχυριστεί κάποιος καθώς οι βασικοί «πληροφοριοδότες» σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι οι αθλητές. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι προφανές ότι ο Μπάσα (κάτι) είδε, διαπίστωσε κι ένιωσε το οποίον τον οδήγησε στο να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Μαβράι. Κι αυτό που (προφανώς) ένιωσε ο Μπάσα, αποτελεί την κινητήριο δύναμη του οργανισμού του Άρη.

video 1536946482

Best of internet