Εκπρόσωπος του Παϊρότζ ο δικηγόρος του Ρέστη!

Εκπρόσωπος του Παϊρότζ ο δικηγόρος του Ρέστη!

Νίκος Αθανασίου
Εκπρόσωπος του Παϊρότζ ο δικηγόρος του Ρέστη!

bet365

Ο Παϊρότζ αναμένεται να εκπροσωπηθεί στην Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιώργο Παχατουρίδη, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη συνάντηση στo deal και αποτελεί δικηγόρο της ναυτιλιακής εταιρίας του Βίκτωρα Ρέστη.

Είναι εδώ και καιρό ξεκάθαρο πως ο ρόλος του Βίκτωρα Ρέστη στην πιθανή αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πρωταγωνιστικός από την πρώτη στιγμή! Ο Έλληνας εφοπλιστής σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μοντάλι θα συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα που θέλει το «τριφύλλι» ενώ συνόδευσε τον Παϊρότζ στην Ελλάδα στο πρόσφατο ταξίδι του Ταϊλανδού στην χώρα μας για τις συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ακόμη ένα στοιχείο που έρχεται να προσθετεί σε αυτό που θεωρείται δεδομένο στον «πράσινο» οργανισμό, έχει να κάνει με τον άνθρωπο που αναμένεται να εκπροσωπήσει την πλευρά της «Panasia» στην Γ.Σ της ΠΑΕ στις 21 του μήνα.

Ο λόγος για τον δικηγόρο Γιώργο Παχατουρίδη. Τον νομικό εκπρόσωπο που έχει δώσει το παρών σε όλες τις καθοριστικές συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και αποτελεί έναν από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζουν ακριβώς τι έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και που έχουν «κολλήσει» οι ανακοινώσεις. Ο Παχατουρίδης εκτός από εκπρόσωπος της Panasia στις διαπραγματεύσεις, αποτελεί και δικηγόρο της ναυτιλιακής εταιρίας του Βίκτωρα Ρέστη «Enterprises Shipping & Trading S.A.», γεγονός που αποδεικνύει τη στενή σχέση του Ρέστη με τον Παϊρότζ και την συνεργασία τους για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα