Πρόβλημα για Βαλεριάνο και φόβοι για θλάση

Πρόβλημα για Βαλεριάνο και φόβοι για θλάση

Gazzetta team
Πρόβλημα για Βαλεριάνο και φόβοι για θλάση

bet365

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη με τον Γιώργο Βαλεριάνο ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση και υπάρχει ο φόβος για θλάση.

Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ντι Μαρία σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος αριστερός μπακ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος τραυματισμού. Για την ακρίβεια, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο με συνέπεια να αποχωρήσει από το πρόγραμμα. Αυτή η αρνητική εξέλιξη βάζει τον Πάκο Ερέρα σε διαδικασία να εξετάσει τις διαθέσιμες λύσεις έχοντας τη δυνατότητα της επιλογής μεταξύ των Βίτορ-Μενέντεζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα