Πετσόνι στο gazzetta.gr: «Παρεξήγηση με το "μαφία" για τον Απόλλωνα»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Πετσόνι στο gazzetta.gr: «Παρεξήγηση με το "μαφία" για τον Απόλλωνα»

bet365

Ο Κέβιν Πετσόνι, εξηγεί μέσω του gazzetta.gr το λόγο για τον οποίο έκανε λόγο για «μαφία» στον Απόλλωνα και κλείνοντας ευχήθηκε στον πρώην πλέον σύλλογό του τα καλύτερα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Σύμφωνα με το fupa.net, ο Κέβιν Πετσόνι είπε πως στον Απόλλωνα: «Ο πρόεδρος θέλησε να επηρεάσει τα πράγματα, αυτό έμοιαζε σαν μαφία».

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεν θέλεησε να μιλήσει για το θέμα.

Ωστόσο, αρκέστηκε να διαψεύσει πως είπε ακριβώς αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είπα "μαφία". Ξέρετε, τα Μέσα πολλές φορές δεν κατανοούν αυτό που θες να πεις ή που λες. Εγινε παρεξήγηση των λεγομένων μου. Λόγω των όσων είχα ακούσει είπα ότι έμοιαζε με μαφία η κατάσταση, αλλά δεν εννοούσα την ομάδα.

Το κεφάλαιο του Απόλλωνα για μένα έχει κλείσει. Σαφώς, δεν έγιναν καλά πολλά πράγματα για να πετύχει η συνεργασία μας αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα. Κοιτάζω μπροστά και ποτέ πίσω. Δεν θα πω τίποτα άλλο για το θέμα, δεν θέλω να εξηγήσω κάτι άλλο.

Εύχομαι τα καλύτερα στον Απόλλωνα».

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος, που συνεχίζει στην Χέσεν Ντράιχ, ήταν επιλογή του πρώην τεχνικού της ομάδας Βαλεριέν Ισμαέλ και του τότε τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιώργου Τσέλιου. Όταν η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει πρόσωπα στα εν λόγω πόστα, απομακρύνθηκε τόσο ο Πετσόνι ενώ κι ο Σουλτς είναι εκτός ομάδας κάνοντας προπονήσεις με την ομάδα Νέων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα