Επικοινωνία Καμμένου-Καρυπίδη για το «Κλ. Βικελίδης»

Επικοινωνία Καμμένου-Καρυπίδη για το «Κλ. Βικελίδης»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επικοινωνία Καμμένου-Καρυπίδη για το «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Τα έργα ανάπλασης του Κλεάνθης Βικελίδης ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη.

Η πρωτοβουλία για την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών ανήκει στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος ζήτησε να μάθει την κατάσταση των γηπεδικών εγκαταστάσεων τόσο του «Κλεάνθης Βικελίδης» όσο και του «Δασυγένειου» και το ενδιαφέρον του κ. Καμμένου καλλιέργησε κλίμα ικανοποίησης στις τάξεις του Άρη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έργα ανάπλασης που γίνονται και στους δύο αθλητικούς χώρους του Άρη. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα σημειώνονται από την ΠΑΕ Άρης, «ο Θόδωρος Καρυπίδης έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε καθώς διαπίστωσε τη βούληση του κ. Καμμένου και της Κυβέρνησης για να βοηθήσει τον Άρη».

Αυτό που σημειώθηκε επίσης είναι ότι στη θεματολογία της συζήτησης ήταν «να μεγαλώσει η χωρητικότητα του γηπέδου με την ταυτόχρονη δημιουργία εμπορικών χώρων προς όφελος της ΠΑΕ». Οι δύο άνδρες προβλέπεται μάλιστα να συναντηθούν στο προσεχές διάστημα στην Αθήνα όπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θα του παραδώσει μελέτη ανάπλασης τόσο του «Κλ. Βικελίδης» αλλά και του «Δασυγένειου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα