Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Με προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (10/9) ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (15/9, 18:15) στο Γεντί Κουλέ για την 3η αγωνιστική της Super League.

Η προπόνηση έγινε σε δυο γκρούπ. Οι παίκτες που έπαιξαν 90' στο φιλικό με τον Πλατανιά (2-0), έκαναν γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μεγιάδο, που υποφέρει από ενοχλήσεις λόγω ενός χτυπήματος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και είναι νωρίς ακόμα να εκτιμηθεί αν θα είναι έτοιμος για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε οι Παπάζογλου, που δεν έπαιξε λόγω ίωσης με τον Πλατανιά, όπως και οι Αργυρόπουλος και Οικονόμου, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Ατομικό και θεραπεία συνέχισε και ο Γιάννης Δερμιτζάκης.

Η προπόνηση της Τρίτης (11/9) θα γίνει το απόγευμα (18:00 ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα