Η σιγουριά του Λάζαρου & οι χειρισμοί του Ολυμπιακού που έφεραν την δικαίωση!

Δημήτρης Τομαράς
Η σιγουριά του Λάζαρου & οι χειρισμοί του Ολυμπιακού που έφεραν την δικαίωση!

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ούτε για μία στιγμή δεν σταμάτησε να θεωρεί πως θα δικαιωθεί απόλυτα στην υπόθεσή του, με το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού να κάνει τους απαιτούμενους χειρισμούς για να έρθει η απόφαση υπέρ των Πειραιωτών και του παίκτη.

Από τον Ιούλιο το Gazzetta.gr είχε καταγράψει την δεδομένη σιγουριά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλά και της πλευράς του Ολυμπιακού για το θέμα της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Λάζαρος ήθελε από την πρώτη στιγμή να δώσει το παρών στην εκδίκαση προκειμένου και να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και να δώσει την πραγματική διάσταση των γεγονότων. Παράλληλα το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός βλέποντας τις πολύ σοβαρές αβλεψίες και αστοχίες από την μεριά της ΑΕΚ για το συμβόλαιο που παρουσίασε (σ.σ. ένα μεταχρονολογημένο συμβόλαιο δίχως επικύρωση και με την υπογραφή του Αλέξη Δέδε, που σήμερα είναι στην ΕΠΟ) και εισπράττοντας πως όλο αυτό έγινε μόνο και μόνο για να δημιουργεί πρόβλημα έστω και επικοινωνιακά για τον παίκτη έκανε όλα όσα έπρεπε για να έρθουμε στο... σήμερα και στην δικαίωση και των δύο πλευρών: και του Λάζαρου και του Ολυμπιακού. Ας μην ξεχνάμε πως και ο Λάζαρος και ο πειραϊκός σύλλογος ήταν βέβαιοι για το αποτέλεσμα αυτό και τις τελευταίες ημέρες.

Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής εξτρέμ αυτές τις ημέρες που ήταν στην Εθνική είχε και το μυαλό του στην Αθήνα, αναμένοντας επίσημα πια την δικαίωσή του μέσω του αρμοδίου Οργάνου της ΕΠΟ. Και προφανώς η ανακούφιση και η χαρά έδωσαν την... θέση τους στην αναμονή που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα καθώς αρχικά η απόφαση αναμενόταν στις 25 Αυγούστου και ίσως λίγο πιο μετά αλλά εν τέλει ήρθε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Και φυσικά και στην πλευρά του παίκτη αλλά και στις τάξεις του Ολυμπιακού υπήρχε (σ.σ. κάτι φυσικά αναμενόμενο) πολύ μεγάλη ικανοποίηση από αυτήν την εξέλιξη. Θυμίζουμε επίσης πως το προεδρείο της Πρωτοβάθμιας Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ με βάση τα όσα είδε και άκουσε έδειξε να τάσσεται υπέρ του Ολυμπιακού και του παίκτη σε πολλούς τομείς ως προς το συμβόλαιο. Τότε ο πρόεδρος της Επιτροπής Βασίλης Ανδρόνικος σε κάποια στιγμή μιλώντας προς τον Λυσσάνδρου με ποιο ακριβώς συμβόλαιο ήθελε η ΑΕΚ να προλάβει τον Ολυμπιακό και σε άλλο σημείο ότι «μας λέτε άλλα ντ' άλλων. Άλλο ρωτάμε και άλλα λέτε». Συνολικά η Επιτροπή δεν έδειχνε να μπορεί να καταλάβει πως προέκυψε 2ο συμβόλαιο και πως ακριβώς έγινε το deal με τη Βερόνα... Τέλος σχετικά με το Διαιτητικό και την εκδίκασή του δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα