«Άσφαιρος» στην Ξάνθη, πρώτος σκορερ στο Καζακστάν!

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Άσφαιρος» στην Ξάνθη, πρώτος σκορερ στο Καζακστάν!

bet365

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με την Αρμενία, Μάρκος Πιτσέλι μπορεί να πέρασε και να μην ακούμπησε στην Ξάνθη, ωστόσο στο Καζακστάν σκοράρει αφειδώς.

Ιταλία - Πολωνία! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

O 33χρονος μεσοεπιθετικός έγραψε ιστορία, καθώς πέτυχε το πρώτο γκολ στην ιστορία της εθνικής Αρμενίας στο Nations League συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση με 2-1 επί του Λιχτενστάιν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έχει πολιτογραφηθεί Αρμένιος είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Καζακστάν έχοντας σημειώσει 15 γκολ σε 20 συμμετοχές με την Ακτόμπε!

Ο Πιτσέλι μολονότι φημίζεται για την έφεση του στο σκοράρισμα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε 13 ματς (10 για το πρωτάθλημα και τρία για το Κύπελλο Ελλάδας) με τη φανέλα της Ξάνθης στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016/17.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα