Σκόρερ και στα φιλικά ο Γκερέρο, πήραν χρόνο Γκιγιέρμε & Ναουέλ

Δημήτρης Τομαράς
Σκόρερ και στα φιλικά ο Γκερέρο, πήραν χρόνο Γκιγιέρμε & Ναουέλ

bet365

Το επιθετικό... κρεσέντο του Γκερέρο συνεχίζεται και στα φιλικά με τον Ισπανό να σκοράρει και στο προπονητικό τεστ με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Αγωνίστηκαν ως βασικοί Ναουέλ και Γκιγιέρμε, δοκιμή Πάρντο ως δεξί μπακ.

Νορβηγία - Κύπρος! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Με γκολ των Γκερέρο, Φετφατζίδη και Πάρντο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 του ΑΟΧ/Κισσαμικού σε προπονητικό φιλικό στον Ρέντη. Ο Φετφατζίδης είχε ένα χαμένο πέναλτι ενώ ο Μάνος που ήταν πάλι μέσα σε φάσεις γκολ σκόραρε αλλά δεν μέτρησε το τέρμα του.

Στο αρχικό σχήμα ο Μαρτίνς είχε και πιτσιρικάδες. Από τους... λεγόμενους ως βασικούς (σ.σ. από τους 14 που είχαν μείνει πίσω στον Ρέντη και με τον Χασάν τραυματία) ο Χουτεσιώτης ήταν κίπερ (σ.σ. χρόνο επρόκειτο να πάρει και ο Σα στο β' μέρος), ο Κούτρης ξεκίνησε αρ. μπακ και ο Πάρντο πήγε δεξιά στην άμυνα. Ο Μιράντα ήταν ένας εκ των δύο στόπερ αρχικά. Στον άξονα δοκιμάστηκε ο Γκιγιέρμε, δεκάρι ήταν ο Ποντένσε, στα δύο... φτερά οι Βρουσάι και Ναουέλ (σ.σ. ο Ναουέλ ως δεξί εξτρέμ μπροστά από τον Πάρντο) και φορ ο Μάνος. Ο Γκερέρο πήρε την θέση του Ποντένσε και σκόραρε, με τον Ισπανό να εξακολουθεί να δείχνει ότι είναι σε φόρμα αυτήν την περίοδο. Άλλωστε ήδη έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Παράλληλα ο Μαρτίνς είχε την δυνατότητα να τσεκάρει παίκτες όπως οι Γκιγιέρμε, Ναουέλ και Κούτρη και ενώ είδε και τον Μάνο, τον οποίο είχε βασικό φορ.

Επίσης ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως και ο Ποντένσε και ο Γκερέρο έπαιξαν σε θέση πίσω από τον φορ. Ως επιτελικοί χαφ. Ο Μαρτίνς δούλεψε το 4-2-3-1 που φαινόταν κάποιες φορές ως 4-4-2 με τον Ποντένσε ή τον Γκερέρο να ανεβαίνουν πιο ψηλά και να παίζουν κοντά στον Μάνο. Επίσης ο Πορτογάλος είχε κατά νου να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα