Ερχεται στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Κίκο Ραμίρεθ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ερχεται στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Κίκο Ραμίρεθ!

bet365

Ο Κίκο Ραμίρεθ είναι ο προπονητής που θα αναλάβει την τύχη του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ισπανός θα είναι στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες.

Γερμανία - Γαλλία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κίκο Ραμίρεθ είναι ο άνθρωπος στον οποίο κατέληξαν στον Απόλλωνα για να διαδεχθεί τον Ισμαέλ Βαλεριέν. Ετσι, το σαφάρι στην ισπανική αγορά είχε αίσιο τέλος. Μάλιστα αναμένεται στην Ελλάδα το μεσημέρι ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Η τελευταία ομάδα που προπόνησε ο 48χρονος τεχνικός από την Ταραγόνα είναι η Βισλα Κρακοβίας στης οποίας τον πάγκο έκατσε για 38 ματς.

Ξεκίνησε από τον Πόμπλα ντε Μαφουμέτ και στη συνέχεια πήγε στην Ταραγόνα, ενώ από εκεί μεταπήδησε στην Κατστεγιόν.

Είναι λάτρης του 4-2-3-1 και στη Βίσλα στα 38 ματς είχε 16 νίκες, 6 ισοπαλίες και 16 ήττες με 51-47 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα