Κι επίσημα στον Παναιτωλικό ο Λουσέρο (pic)

Γιώργος Ντυμένος
Κι επίσημα στον Παναιτωλικό ο Λουσέρο (pic)

bet365

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και με τη βούλα είναι ο Αντριάν Λουσέρο με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει την απόκτησή του. Μονοετές το συμβόλαιο του Αργεντινού χαφ.

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντριάν Λουσέρο. Ο Αργεντινός άσος βρέθηκε στο Αγρίνιο όπου και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους επιλέγοντας τον αριθμό 18 αποτελώντας την τελευταία προσθήκη για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με τον Παναιτωλικό να αποτελεί τον τέταρτο σταθμό στην εν Ελλάδι καριέρα του μετά τον Πανθρακικό, τον Απόλλωνα και την Ξάνθη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους υπέγραψε με την ομάδα μας ο Αντριάν Λουσέρο. Έτσι, μετά από 149 συμμετοχές στη Super League με τον Πανθρακικό, τον Απόλλωνα και στην Ξάνθη, συνεχίζει την παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναιτωλικού, έως το καλοκαίρι του 2019.

Επέλεξε τον αριθμό 18 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του Παναιτωλικού. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, η οποία μου δίνει αυτοπεποίθηση για να δουλέψω και να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα