Μακέντα στο gazzetta.gr: «Ανυπομονώ να παίξω, μου δίνει μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»

Μακέντα στο gazzetta.gr: «Ανυπομονώ να παίξω, μου δίνει μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μακέντα στο gazzetta.gr: «Ανυπομονώ να παίξω, μου δίνει μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Κίκο Μακέντα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του μιλώντας στο gazzetta.gr για τον Παναθηναϊκό. Η μεγάλη ευκαιρία που του δίνει το «τριφύλλι» και η υπόσχεση του Ιταλού φορ!

Σημειώθηκαν τουλάχιστον 10 κόρνερ στον αγώνα Στεχόβιτσε – Σλόβαν Λίμπερετς; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κίκο Μακέντα από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού δείχνει να έχει απόλυτη επίγνωση της ιστορίας, αλλά και της τωρινής κατάστασης που επικρατεί στον Παναθηναϊκό θεωρώντας πως ήρθε στην κατάλληλη ομάδα προκειμένου να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του.

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν αναλύσει στον 27χρονο Ιταλό φορ το πλάνο τους και τον περιβάλλουν με απόλυτη εμπιστοσύνη προσδοκώντας πως σύντομα θα ξαναβρεί τον καλό εαυτό του.

Ο άλλοτε στάρλετ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω κακών επιλογών, συγκυριών και μέτριων εμφανίσεων έφτασε στο σημείο να αγωνίζεται στη Serie B με τη φανέλα της Νοβάρα αναζητώντας ένα κίνητρο για την καριέρα του.

Ο Μακέντα στα 27 του γνωρίζει πως ίσως να μην υπάρξουν ξανά ευκαιρίες ανάλογες με αυτές που του δίνει ο Παναθηναϊκός και όπου και αν σταθεί σημειώνει πως θα κάνει το παν για να αποτινάξει από πάνω του την στάμπα του αποτυχημένου ταλέντου.

Ο Ιταλός φορ παραμένει προσγειωμένος και ταπεινός μετρώντας με ανυπομονησία τις μέρες προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Είναι χαρακτηριστικό πως αν και δεν έχει καν συμπληρώσει ούτε εβδομάδα στην Ελλάδα, οι πρώτες εντυπώσεις που έχει σχηματίσει είναι οι καλύτερες δυνατές από τους νέους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, όπως δηλώνει στο gazzetta.gr, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο περιβάλλον για να δουλέψει χαρακτηρίζοντας τον Παναθηναϊκό ως την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να έχει για να κάνει... restart!

«Δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή από τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η άποψη μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μου με την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που μου δίνει μια σπουδαία ευκαιρία την οποία πρέπει να αξιοποιήσω. Είμαι αποφασισμένος και πιστεύω πως θα τα καταφέρω», τόνισε το άλλοτε wonderkid της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα