Φιλικό με Πλατανιά την Κυριακή (9/9) για τον ΟΦΗ

Gazzetta team
Φιλικό με Πλατανιά την Κυριακή (9/9) για τον ΟΦΗ

bet365

Φιλικό παιχνίδι για την Κυριακή (9/9) «έκλεισαν» ΟΦΗ και Πλατανιάς, με αφορμή τη διακοπή της Super League λόγω του UEFA Nations League.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, προσφέρεται για ανασύνταξη και προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ (15/9, 18:15), για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ως γνωστόν, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει εγχώρια αγωνιστική δράση, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στο Nations League. Έτσι, ΟΦΗ και Πλατανιάς θα δώσουν φιλικό παιχνίδι, ώστε να παραμείνουν ενεργοί οι παίκτες.

Εξάλλου, οι Ηρακλειώτες αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-1) και πλέον άπαντες κοιτάζουν μπροστά. Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε την Τρίτη (4/9) το απόγευμα από το Αγρίνιο και από την Τετάρτη επιστρέφει ξανά στο γήπεδο.

Η εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν αγωνιστικά, έχοντας βέβαια και παράπονα από τη διαιτησία, για την οποία η ΠΑΕ εξέδωσε κι επίσημη ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα