Ο Μακέντα και το όνειρο της Λάτσιο!

Ο Μακέντα και το όνειρο της Λάτσιο!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Μακέντα και το όνειρο της Λάτσιο!

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα ευελπιστεί πως μέσω του Παναθηναϊκού θα καταφέρει να αγωνιστεί μελλοντικά στη Λάτσιο κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα!

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα Τσάρλτον – Γουίμπλεντον; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κίκο Μακέντα μπορεί σε ηλικία μόλις 16 ετών να βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όμως ακόμη και σήμερα η απάντηση του για το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο παραμένει η ίδια.

Θέλει να επιστρέψει στη Λάτσιο. Την ομάδα που ως κάτοικος Ρώμης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και σε ηλικία 16 ετών εγκατέλειψε για χάρη των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 27χρονος φορ δεν έμελλε να αγωνιστεί ως επαγγελματίας στους «λατσιάλι» κάτι που φαντάζει ως απωθημένο για τον ίδιο την τελευταία δεκαετία.

Ο Παναθηναϊκός του δίνει την μεγάλη ευκαιρία να επαναφέρει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο προκειμένου να ελπίζει στην επιστροφή του στη Serie A.

«Το να παίξω στη Λάτσιο είναι ένα όνειρο για μένα», τονίζει όπου και αν σταθεί ο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός πριν καν ενηλικιωθεί έγινε cult ήρωας για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα χρόνια πέρασαν και όντας πιο ώριμος αναγνωρίζει τα λάθη που έκανε στην αρχική φάση της καριέρας του.

«Έπρεπε να καταβάλλω τρεις φορές μεγαλύτερα προσπάθεια. Δεν τον έκανα και είναι το μόνο πράγμα που μετανιώνω. Έμαθα πολλά από αυτό το λάθος», παραδέχθηκε μερικά χρόνια αργότερα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα