Φέρνει Μαστούρ η Λαμία! (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Φέρνει Μαστούρ η Λαμία! (vid)

bet365

Τον Χακίμ Μαστούρ, που το 2014 θεωρούταν το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο, φέρνει η Λαμία για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις δίνουν οι Φθιωτοι, θέλοντας να αντιδράσουν έτσι στο αρνητικό ξεκίνημα με δύο ήττες στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, αναμένεται στην Ελλάδα ο Χακίμ Μαστουρ, προκειμένου να περάσει από εργομετρικά κι αν όλα πάνε καλά να αποκτηθεί.

Ο 20χρονος (15/6/98) Μαροκινός μεσοεπιθετικός αναμένεται σήμερα (4/9) στην Ελλάδα και στη Λαμία το αργότερο ως την Τετάρτη (5/9). Εκεί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, θα αποκτηθεί, ενώ οι απολαβές του θα ανέρχονται στις 180.000, σε μια οικονομική υπέρβαση για τον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Ο Μαστούρ, που είχε καταπλήξει το ποδοσφαιρικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο από πολύ μικρή ηλικία, θεωρήθηκε ως το μεγαλύτερο ταλέντο από το 2014 εως το 2016. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας, αν και σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών έχει επιλέξει το Μαρόκο.

Με αυτόν τον τρόπο και με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάννη Σκόνδρα, που από το μεσημέρι βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές της Λαμίας ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα