Επιστροφή στη Super League μετά από 16 μήνες για Αραβίδη

Επιστροφή στη Super League μετά από 16 μήνες για Αραβίδη

Δημήτρης Ρούσσος
Επιστροφή στη Super League μετά από 16 μήνες για Αραβίδη

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης πέρασε ως αλλαγή για τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση και στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τις 23 Απριλίου 2017.

Ο Έλληνας φορ, που δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα τη σεζόν 2017/18, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, επιχειρεί με τους Κρητικούς το «come-back» στην ενεργό δράση.

Στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή, δίχως ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτό συνέβη στο Αγρίνιο, στη 2η αγωνιστική της Super League, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης αντικατέστησε τον Κουτσιανικούλη κι έτσι «σφράγισε» την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 16 μήνες.

Η τελευταία φορά που έπαιξε ήταν με τη φανέλα της ΑΕΚ για 75’ στην εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού για την 29η αγωνιστική της σεζόν 2016/17. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε ούτε στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ούτε στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά και σε κανένα παιχνίδι των playoff με την Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα