Επαγγελματική επιστροφή κόντρα στον Λεβαδειακό για τον Μάντζιο!

Gazzetta team
Επαγγελματική επιστροφή κόντρα στον Λεβαδειακό για τον Μάντζιο!

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ξεκίνησε στην βασική εντεκάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, επιστρέφοντας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά τον Φεβρουάριο του 2017.

Σημαντική ημέρα η Δευτέρα για τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, βρέθηκε στην αρχική εντεκάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό και κάπως έτσι επέστρεψε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κόντρα στην πρώην του ομάδα!

Συγκεκριμένα, με τον Λεβαδειακό είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 12 Φεβρουραρίου 2017 στην ήττα της ομάδας του από την Κέρκυρα. Μετά από 568 μέρες απουσίας λοιπόν, επέστρεψε αυτή τη φορά με την φανέλα του Απόλλωνα, κόντρα στην ομάδα της Λιβαδειάς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα