Οι γκολάρες του Γιάγια Τουρέ! (vids)

Οι γκολάρες του Γιάγια Τουρέ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι γκολάρες του Γιάγια Τουρέ! (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr συγκέντρωσε τρία βίντεο γεμάτα... γκολάρες του Γιάγια Τουρέ που όπως δείχνουν τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι, όπως είχε υποσχεθεί.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στα 35 χρόνια του ο ύψους 1.88 Τουρέ έκανε πράξη την δέσμευσή του και γύρισε στον Ολυμπιακό. Η τρομερή υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος των Πειραιωτών έγινε θέμα σε μεγάλα media στην Ευρώπη όπως το BBC και ανά τον κόσμο.

Ο ίδιος ο Γιάγια Τουρέ δήλωσε πως ουσιαστικά γύρισε... σπίτι του και στην οικογένειά του και ενώ έχει κλείσει με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο (σ.σ. με 2,5 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές συν πριμ υπογραφής στα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία). Κάτι που σημαίνει πως ο Τουρέ μπορεί κάλλιστα να κλείσει την καριέρα του στον αγαπημένο του Ολυμπιακό! Δείτε στην Gallery τρία βίντεο γεμάτα από Τουρέ αλλά και τις γκολάρες που έχει βάλει στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα