Αποθέωση για τον Τουρέ (pics)

Αποθέωση για τον Τουρέ (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Αποθέωση για τον Τουρέ (pics)

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού... πάτησε χορτάρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η εξέδρα φώναξε ρυθμικά το όνομά του
Μόλις έληξε το ματς με τον ΠΑΣ, από τα μεγάφωνα του φαληρικού γηπέδου ακούστηκε «φίλαθλοι κοντά μας είναι ο Τουρέ» και τότε οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν ξανά το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων». Ο οποίος μπήκε στο γήπεδο και αγκάλιασε τον Καμαρά, ενώ χειροκροτούσε τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του. «Οεεε οεεε Γιάγια Τουρέ» ακούγονταν ρυθμικά από την εξέδρα και αμέσως μετά όλοι οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς τη Θύρα 7 και τραγουδούσε με τους οργανωμένους το σύνθημα «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό». Πολύ ωραίες στιγμές που δίνουν ένα στίγμα για την ικανοποίηση όλων από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα