Λατρεία για Τουρέ στα γραφεία του Ολυμπιακού! (pics & vids)

Λατρεία για Τουρέ στα γραφεία του Ολυμπιακού! (pics & vids)

Βασίλης Τσίγκας
Λατρεία για Τουρέ στα γραφεία του Ολυμπιακού! (pics & vids)

bet365

O Γιαγιά Τουρέ είναι ξανά «ερυθρόλευκος»! Ο Ιβοριανός άσος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, φόρεσε την φανέλα της ομάδας κι έγινε αντικείμενο λατρείας από τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας που τον υποδέχτηκαν!

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ο Γιάγια Τουρέ έφτασε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΠΑΕ κι έγινε δεκτός εν μέσω αποθέωσης από πολύ κόσμο που είχε κατακλύσει τον χώρο. Ο νέος άσος του Ολυμπιακού, αφού φόρεσε και την «ερυθρόλευκη» φανέλα θα μεταβεί στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι οπαδοί των Πειραιωτών αποθέωσαν με συνθήματα, τραγούδια και χειροκροτήματα τον έμπειρο άσο με την καριέρα σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Αφότου μπήκε στα γραφεία ο Τουρέ βγήκε ξανά έξω με την φανέλα του Ολυμπιακού για να χαιρετήσει τους πάρα πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην Πλατεία Αλεξάνδρας αλλά και να χειροκροτηθεί (σ.σ. για άλλη μία φορά). Ο κόσμος ζήτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο, φώναξε φυσικά συνθήματα για την μεγάλη επιστροφή του Γιάγια Τουρέ και επίσης συνθήματα κατά των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα