Συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου, συνθήματα κατά Ρέστη!

Συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου, συνθήματα κατά Ρέστη!

Νίκος Αθανασίου
Συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου, συνθήματα κατά Ρέστη!

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνέχεια συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου ενώ δεν γλίτωσε ούτε ο Βίκτωρ Ρέστης και η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Είναι γνωστό πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «βράζουν» κατά του Γιάννη Αλαφούζου και στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι έδειξαν το μένος τους κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό φώναξαν αρκετές φορές συνθήματα κατά του Έλληνα επιχειρηματία.

Το ίδιο έπραξαν και για την οικογένεια Βαρδινογιάννη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο φώναξαν σύνθημα κατά του Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα(αν αυτή προκύψει οριστικά) της ΠΑΕ υπό τον Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα