Καθυστερήσεις στα εκδοτήρια και αποχωρήσεις φιλάθλων

Gazzetta team
Καθυστερήσεις στα εκδοτήρια και αποχωρήσεις φιλάθλων

bet365

Πολλά τα προβλήματα αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού, με τις καθυστερήσεις να είναι μεγάλες και κόσμο να φεύγει από το ΟΑΚΑ.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ δεν υπήρξε με τον καλύτερο τρόπο αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων. Στα εκδοτήρια σημειώθηκαν σημαντικές καθυστερήσεις με συνέπεια πολλοί να είναι αυτοί που προτίμησαν να φύγουν από το να περιμένουν στις ουρές για να μπορέσουν να δουν το ματς με την Λαμία.

Η καθυστέρηση αυτή είχε να κάνει με την διαδικασία του ΑΜΚΑ, με τα νεύρα να ήταν ιδιαίτερα τεντωμένα. Τελικά περίπου στο 35' της συνάντησης άνοιξαν οι πόρτες και η διαφορά του κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ήταν εμφανέστατη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα