Στην αποστολή για Καυτανζόγλειο οι Τριποτσέρης, Ακόστα

Φώτης Καρακούσης
Στην αποστολή για Καυτανζόγλειο οι Τριποτσέρης, Ακόστα

bet365

Χωρίς προβλήματα αλλά και με τους νεοαποκτηθέντες Τριποτσέρη και Ακόστα θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Καυτανζόγλειο η ΑΕΛ.

Μετά το ιδανικό ξεκίνημα με νίκη μέσα στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα, η ΑΕΛ δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς, αυτή την φορά σαφώς πιο δύσκολο καθώς φιλοξενείται στο Καυτανζόγλειο από τον Άρη. Οι «βυσσινί» για το ματς αυτό θα έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους, ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Τριποτσέρης και Ακόστα.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΛ μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης είναι οι εξής: Κρίστινσον, Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Τριποτσέρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Ακόστα, Σαχίτι, Μορσί, Φρίουι, Κούνιτς και Λεοζίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα