Τέλος ο Μπαργκάν, ακολουθεί ο Μιλούνοβιτς

Τέλος ο Μπαργκάν, ακολουθεί ο Μιλούνοβιτς

Gazzetta team
Τέλος ο Μπαργκάν, ακολουθεί ο Μιλούνοβιτς

bet365

Ταυτόχρονα με τη διαδικασία ενίσχυσης «τρέχει» κι αυτή της αποφόρτισης του ρόστερ του Άρη καθώς παρελθόν αποτελεί ο Κενάν Μπαργκάν, το ίδιο προβλέπεται και για τον Λούκα Μιλούνοβιτς.

Αννόβερο - Ντόρτμουντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Περίπου από την έναρξη της προετοιμασίας ο Κενάν Μπαργκάν αποτελούσε ξένο σώμα καθώς δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Λόγω της ύπαρξης συμβολαίου, στο προηγούμενο διάστημα κορυφώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών και τελικώς κατέληξαν σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Το ίδιο προβλέπεται να γίνει και με τον Λούκα Μιλούνοβιτς καθώς ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πάκο Ερέρα. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων μαζί του ούτως ώστε να επιτευχθεί συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα