Ανακοίνωσε Κριστιάν Ντ' Ούρσο ο Απόλλων Σμύρνης

Γιώργος Ντυμένος
Ανακοίνωσε Κριστιάν Ντ' Ούρσο ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Ο Κριστιάν Ντ' Ούρσο, που ανήκει στην Ρόμα, αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης με την μορφή του δανεισμού.

Μπεσίκτας - Παρτιζάν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*,αν ο Κουαρέσμα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και επίσημα έγινε πλέον ο Κριστιάν Ντ' Ούρσο. Ο 21χρονος αμυντικός χαφ που ανήκει στη Ρόμα, βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και αποκτήθηκε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ως δανεικός από τους «τζιαλορόσι». Την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στη Serie B με την Ασκολι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κριστιάν Ντ' Ούρσο. Γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1997, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ανήκει στη Ρόμα και την τελευταία τριετία αγωνίστηκε δανεικός στις Λατίνα, Κάρπι και Άσκολι. Διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα