Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Ακόστα

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Ακόστα

Γιώργος Ντυμένος
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Ακόστα

bet365

Οι «βυσσινί» θα γίνουν ο 6ος εν Ελλάδι σταθμός του έμπειρου Ισπανού μεσοεπιθετικού
Το deal με τον Νόε Ακόστα ολοκλήρωσε σήμερα η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» εδώ και μερικές ημέρες είχαν θέσει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, η περίπτωσή του «έτρεξε», ο παίκτης ξεκίνησε προπονήσεις με τους «βυσσινί» και πλέον λογίζεται επίσημα ως ποδοσφαιριστής τους. Ο 35χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός ήταν πέρσι στη Λαμία μετρά στην μεγάλη κατηγορία 183 συμμετοχές και 13 γκολ, ενώ στη χώρα μας έχει κατά σειρά αγωνιστεί σε Ολυμπιακού Βόλου, Αρη, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και πέρσι στην ομάδα της Φθιώτιδας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον 34χρονο αριστερό μέσο Noe Acosta Rivera.
Ο Noe Acosta Rivera αγωνίζεται στην Ελλάδα από το 2011 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Λαμίας, με τη φανέλα της οποίας είχε 26 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα