Μακέντα στο gazzetta.gr: «Υπάρχουν καλές πιθανότητες να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Μακέντα στο gazzetta.gr: «Υπάρχουν καλές πιθανότητες να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Μακέντα στο gazzetta.gr: «Υπάρχουν καλές πιθανότητες να παίξω στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φεντερίκο Μακέντα με αποκλειστική του δήλωση στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως είναι αρκετά πιθανό να υπογράψει στους «πράσινους».

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Φεντερίκο Μακέντα φέροντας την στάμπα του «αιώνιου ταλέντου» και έχοντας φορέσει στην επαγγελματική καριέρα του, τη φανέλα εννιά ομάδων θέλει να κάνει restart στην καριέρα του αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό ως πρόκληση.

Ο άλλοτε στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην συμπαίκτης των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκιγκς πέρασε την τελευταία διετία στη Serie B και συγκεκριμένα στη Νοβάρα επιχειρώντας να ανεβάσει εκ νέου τις ποδοσφαιρικές μετοχές.

Ο Μακέντα, ο οποίος το 2010 είχε συμπεριληφθεί στη λίστα του Don Balon με τα 100 σπουδαιότερα ταλέντα παγκοσμίως βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό, δίχως η περίπτωση του ωστόσο να θεωρείται όσο προχωρημένοι την παρουσιάζουν οι Ιταλοί.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 27χρονο Ιταλό επιθετικό, ο οποίος παραδέχθηκε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις, ωστόσο διευκρίνισε πως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να πει πολλά.

«Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως υπάρχουν καλές πιθανότητες να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνετε πως τώρα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα αφού δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Ασφαλώς με ενδιαφέρει η προοπτική της ελληνικής ομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τον Φεντερίκο Μακέντα εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα