Πάει για Ευαγγέλου η Λαμία

Θοδωρής Βασίλης
Πάει για Ευαγγέλου η Λαμία

bet365

Μια μέρα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη, η Λαμία ενεργοποιείται ξανά μεταγραφικά, κινούμενη προς την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου ως δανεικού από τον Ολυμπιακό.

«Στραβά» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Λαμία, γνωρίζοντας «βαριά» ήττα με 0-3 από τον Άρη στο ΔΑΚ.

Η ψυχολογία στη Φθιώτιδα δεν είναι η καλύτερη, ενώ παράλληλα το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς ανέδειξε και τα αμυντικά προβλήματα του ρόστερ, που ο Μπάμπης Τεννές θέλει να διορθώσει.

Έτσι, η Λαμία «φουλάρει» για ενίσχυση κι έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για τον Στέφανο Ευαγγέλου, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Για τον παίκτη έδειχνε φαβορί το προηγούμενο διάστημα ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως πλέον φαίνεται πως οι Φθιωτοί έχουν τον πρώτο λόγο και περιμένουν την απόφαση του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα