«Έχει απορρίψει την ΑΕΚ και διάφορες ισπανικές ομάδες ο Ραντόγια»

Gazzetta team
«Έχει απορρίψει την ΑΕΚ και διάφορες ισπανικές ομάδες ο Ραντόγια»

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο μέσος της Θέλτα, Νεμάνια Ραντόγια έχει πει «όχι» μέχρι στιγμής σε διάφορους συλλόγους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η ΑΕΚ.

ΑΕΚ - ΜΟΛ Βίντι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νεμάνια Ραντόγια διαβάσατε αποκλειστικά από το gazzetta.gr, ωστόσο η περίπτωση του Σέρβου μέσου της Θέλτα δεν είναι εύκολη.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2019 και δεν υπολογίζεται από την ομάδα του Βίγο, η οποία του έχει καταστήσει σαφές πως αν δεν βρει πρόταση για να φύγει, τότε δεν θα αγωνίζεται και θα βρίσκεται στην εξέδρα.

Όμως, όπως υποστηρίζει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, η επιθυμία του Ραντόγια ήταν να μετακινηθεί στην Premier League και γι' αυτό το λόγο απέρριψε το προηγούμενο διάστημα τις προτάσεις της ΑΕΚ, αλλά και διάφορων ισπανικών συλλόγων από την Primera Division.

Βέβαια, η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία έχει πλέον κλείσει, με τον Ραντόγια να παραμένει στη Θέλτα και να κινδυνεύει να μείνει σε μια ομάδα στην οποία δεν θα υπολογίζεται...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα