Πάνω στα δάκρυα αυτά, να χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός!

Πάνω στα δάκρυα αυτά, να χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός!

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Πάνω στα δάκρυα αυτά, να χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος γράφει για τον Παναθηναϊκό των πιτσιρικάδων που έδειξαν ότι έχουν τα κότσια να φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι και δίκαια ζητούν την στήριξη του κόσμου!

Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η εικόνα από μόνη της είναι συνταρακτική! Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ξεσπά μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη. Η πρεμιέρα στη Super League, η χαρά για τη νίκη, το άγχος του πρωτάρη και η απίστευτη πίεση δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που τον οδήγησαν στο ξέσπασμα με τα δάκρυα!

Ενα 18χρονο παιδί, μαζί με τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού, όχι απλώς μπήκαν στα βαθιά, αλλά καλούνται να διατηρήσουν μία ιστορική ομάδα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και φυσικά να αποφύγουν να ταυτιστούν με οποιαδήποτε ντροπιαστική στιγμή μπορεί να προκύψει! Μία πίεση δυσανάλογη της ηλικίας τους, της εμπειρίας τους, αλλά και της πορείας τους στο ποδόσφαιρο που οι διοικητικές και ιδιοκτησιακές εξελίξεις, έριξαν βαριά στους ώμους τους.

Οπως και να έχει, τα δάκρυα του Εμμανουηλίδη είναι από τις πιο ξεχωριστές στιγμές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον τόσο ταλαιπωρημένο Παναθηναϊκό, καθώς ένα 18χρονο παιδί δείχνει ν' αντιλαμβάνεται το όνομα και την ιστορία της ομάδας.

Κάτι που δεν έκαναν μέχρι σήμερα, όλοι αυτοί που κρατούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια τους, τις τύχες του συλλόγου, αλλά και πολλοί ακριβοπληρωμένοι άσοι που φόρεσαν στο παρελθόν την πράσινη φανέλα.

Γι' αυτό και μόνο το λόγο, αυτά τα παιδιά αξίζουν τη στήριξη των φίλων του Παναθηναϊκού. Είναι σίγουρο ότι με την παρουσία τους στο γήπεδο, με τη φωνή και το χειροκρότημα τους, θα αφαιρέσουν λίγη από την αφόρητη πίεση που δέχονται και θα τους βοηθήσει να χαρούν περισσότερο το ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι παίζουν σε μία ιστορική ομάδα.

Η στήριξη αυτή δεν πρέπει να συσχετιστεί ούτε με τις διοικητικές εξελίξεις, ούτε να θεωρηθεί κάτι άλλο πέρα από αυτό που είναι, μία ξεκάθαρη βοήθεια σε νέα παιδιά που η μοίρα και η ζωή τα έφεραν να παίζουν στον Παναθηναϊκό σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη χρονιά.

Η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού στο ματς με την Ξάνθη επιβεβαιώνει σε μένα προσωπικά και μία άποψη που είχα εδώ και χρόνια για τον Παναθηναϊκό των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων.

Η ομάδα αυτή έπρεπε από τη πρώτη στιγμή με νέα παιδιά, ταλαντούχα παιδιά, που θα αγαπούσαν το σύλλογο και θα θεωρούσαν ως μέγιστη τιμή και ευθύνη ότι παίζουν με το τριφύλλι στο στήθος. Νεαροί ποδοσφαιριστές που με την προσθήκη 2-3 ξένων έμπειρων παικτών, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τις βάσεις για το τη δημιουργίας μιας πραγματικά σπουδαίας ομάδας!

Η λύση των πολλών ξένων, μισθοφόρων ποδοσφαιριστών, ποτέ δεν απέδωσε στον Παναθηναϊκό. Απεναντίας τα δάκρυα του Εμμανουηλίδη δείχνουν τη λύση. Αρκεί να βρεθεί κάποιος να το καταλάβει και να ακολουθήσει τη ροή τους και κυρίως τα σημαντικά μηνύματα τους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος