Στην τελική ευθεία για Νάρσινγκ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία για Νάρσινγκ η ΑΕΚ

bet365

Άμεσα η ΑΕΚ περιμένει θετικές εξελίξεις για τη μεταγραφή του Λουτσιάνο Νάρσινγκ από τη Σουόνσι προκειμένου ο Ολλανδός εξτρέμ να έρθει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Το gazzetta.gr από την Παρασκευή είχε αποκαλύψει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο επαφών για την απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ από τη Σουόνσι.

Όπως είναι γνωστό, με την ουαλική ομάδα υπάρχει συμφωνία σε ένα ποσό γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ και το μόνο που απέμενε ήταν η οριστική συμφωνία και με τον Ολλανδό εξτρέμ ώστε να κλείσει θετικά το θέμα της μεταγραφής του.

Νιούκαστλ - Τσέλσι! Με υψηλές αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η ΑΕΚ βρίσκεται πάντα σε πολύ καλό δρόμο πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση και φουλάρει προκειμένου να υπάρξει άμεσα οριστικό deal και ο Νάρσινγκ να ταξιδέψει Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα