Η ώρα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Η ώρα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

bet365

Mε τρία ματς συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική της Super League, με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να κάνουν πρεμιέρα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Λεβαδειακό και δεν σκέφτεται για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. O Mαρτίνς παρότι χρησιμοποιεί την ίδια ενδεκάδα στην Ευρώπη, σήμερα αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να χρησιμοποιήσει κάποιους άλλους. Πιθανή ενδεκάδα θα είναι ο Γιαννιώτης τερματοφύλακας, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μεριά, στην άμυνα, όπου μπορεί να παίξουν και οι Τοροσίδης και Σισέ. Καμαρά και Νάτχο έχουν πολλές πιθανότητες να παίξουν στα χαφ, με τον Φορτούνη να κινείται μπροστά τους και τους Χριστοδουλόπουλο-Ποντένσε στα φτερά, ενώ ο Ανσαριφάρντ θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά φέτος.

Παίξε νόμιμα στο καζίνο της Sportingbet.gr! Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στα φρουτάκια. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά το πρωτάθλημα με τη βαριά κληρονομιά του -6 και ο Δώνης θέλει αμέσως η ομάδα να σβήνει τους αρνητικούς βαθμούς. Στο εκτός έδρας ματς με τη Ξάνθη, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα υπάρχουν τρεις παίκτες, Οικονόμου, Πούγγουρας και Κολοβέτσιος. Μπροστά από τους αμυντικούς θα είναι οι Κουρμπέλης, Δώνης, Ινσούα, Κουλιμπαλί. Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης θα είναι οι δύο μεσοεπιθετικοί και ο Μουνιέ θα είναι ο προωθημένος.

Ενδιαφέρον ματς και στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον φιλόδοξο ΟΦΗ.

Η 1η αγωνιστική

Σάββατο (25/8)

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-2

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Απόλλων - ΑΕΛ 0-1

Κυριακή (26/8)

19.15: Ξάνθη - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1/HD)

19.15: Πανιώνιος - ΟΦΗ ( Novasports2HD)

21.30: Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (Novasports1HD)

Δευτέρα (27/8)

21.30: Λαμία - Άρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα