«Εμείς θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και ας έρθουν να το ακυρώσουν»!

Δημήτρης Τομαράς
«Εμείς θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και ας έρθουν να το ακυρώσουν»!

bet365

Στην Super League έστειλαν στην ΕΠΟ την προκήρυξη που συμφωνήθηκε στο Δ.Σ. της Παρασκευής και είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν κανονικά την σεζόν παρά τις διαρροές της ελληνικής Ομοσπονδίας...

Και ξαφνικά το κλίμα έγινε... πολεμικό με ΕΠΟ - Super League με βασικό αντικείμενο διαφωνίας την προκήρυξη! Σύμφωνα με τα όσα προέκυπταν από μεριάς ΕΠΟ για να μπορεί να γίνει κανονικά σέντρα θα πρέπει να σταλεί από την Λίγκα υπογεγραμμένη η προκήρυξη όπως ψηφίστηκε στην Ε.Ε. της Ομοσπονδίας. Δηλαδή με το 3-1 και το μπαράζ! Η Λίγκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr και τα όσα προκύπτουν από στελέχη της δεν κάνει πίσω. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, δεν έκρυψε την μεγάλη του ενόχληση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και αφού την μετέφερε με ανεβασμένους τόνους προς το προεδρείο της ΕΠΟ αποχώρησε.

Η Λίγκα λοιπόν έστειλε προκήρυξη όπως αποφασίστηκε με το 3-1 (σ.σ. και χωρίς μπαράζ φυσικά) με ανθρώπους της να τονίζουν ότι «εμείς θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και ας έρθουν από την ΕΠΟ να το ακυρώσουν»! Στην Super League είναι έξαλλοι και κατηγορούν την ΕΠΟ για... παιχνίδια τακτικής και κακούς χειρισμούς. Επίσης πως οι Γραμμένος, Βακάλης, Δημητρίου και Λασκαράκης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη ψήφισαν υπέρ του 3-1 χωρίς μπαράζ, όπως και ο Βρακάς και μία ημέρα μετά ψήφισαν υπέρ του μπαράζ με τον Βρακά να απουσιάζει από την διαδικασία! Από παράγοντες των ομάδων υπάρχει η μεγάλη απορία του τι πραγματικά μεσολάβησε και επίσης με ποια λογική υπάρχουν εκπρόσωποι των ΕΠΣ δίχως ομάδες στην Super League που επηρεάζουν τόσο σοβαρές αποφάσεις! Το πρωτάθλημα θα αρχίσει αλλά φαίνεται πως η... μάχη ανάμεσα σε Λίγκα και ΕΠΟ τώρα αρχίζει και θα είναι σκληρή και μεγάλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα