Μαβράι στο Gazzetta: «Περιμένω εξελίξεις και από Ελλάδα τις επόμενες ημέρες»!

Μαβράι στο Gazzetta: «Περιμένω εξελίξεις και από Ελλάδα τις επόμενες ημέρες»!

Θοδωρής Βασίλης
Μαβράι στο Gazzetta: «Περιμένω εξελίξεις και από Ελλάδα τις επόμενες ημέρες»!

bet365

Ο στόπερ Μεργκίμ Μαβράι μίλησε στο Gazzetta.gr για το ελληνικό ενδιαφέρον τονίζοντας πως περιμένει εξελίξεις και από την χώρα μας εντός των επόμενων ημερών. Δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε για τον Άρη.
Ο 32χρονος στόπερ Μεργκίμ Μαβράι ,με σειρά ετών παρουσία στο γερμανικό πρωτάθλημα, σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ στην Αλβανία παραδέχθηκε πως εκτός από ομάδες σε Γερμανία και Ιταλία μιλάει και με συλλόγους από την Ελλάδα...
Ο παίκτης φερόταν να είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό αλλά αυτήν την στιγμή πιο έντονα και δυνατά ασχολείται με την περίπτωσή του ο Άρης. Το Gazzetta.gr μίλησε με τον έμπειρο σέντερ μπακ για το μέλλον του ρωτώντας τον και για τον Άρη: «Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι. Δεν θα πω συγκεκριμένη ομάδα εάν δεν έχω κάτι τελικό. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι περιμένω εξελίξεις και από την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Περιμένω και από την χώρα σας νεότερα από ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα